“Vali Karadeniz Şehrimize Değer Katacaktır’’

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya'nın yeni Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.

2023 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine getirilen Yaşar Karadeniz’i, makamında ziyaret eden Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ziyarette Başkan Akdardağan, odanın faaliyetleri, yürütülen projeler ve esnafın yaşadığı sorunlar ile taleplerini Vali Karadeniz’e iletti. Sakarya’nın esnaf ağırlıklı bir şehir olduğunu belirten Vali Karadeniz, sorunların birliktelikle çözüleceğini vurguladı. Şehrin tüm esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Karadeniz, bakkal esnaflarının şehrin önemli bir değerini olduğunun altını çizdi.

Vali Yaşar Karadeniz’e görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Akdardağan, “Valimiz Yaşar Karadeniz’e, yönetimimize ve esnafımıza gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum. Odamızın faaliyetleri ve yaşadığımız sorunlarla ilgili bilgi verdiğimiz valimiz, şehrimize değer katacaktır. Valimizin şehrimizde çok önemli çalışmalar yürüteceğine inanıyor ve bu vesileyle görevinde üstün başarılar diliyoruz.” Dedi.