Vali Karadeniz’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Sakarya valisi Yaşar Karadeniz, şehrin her kesiminden hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlarla makamında bir araya gelmeye devam ediyor.

İlk olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ile makamında bir süre sohbet eden Vali Karadeniz, üniversitelerimizin faaliyetleri ve çalışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek Rektör Al’a güzel temennileri için teşekkür etti.

Daha sonra Garnizon Komutan Vekili - 7. Komando Tugay Komutan Vekili Topçu Albay Tarık Demirci ve Kurmay Başkanı Piyade Albay Yahya Keleş ile makamında bir araya gelen Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek komutanlarımızın nezdinde tüm Mehmetçiklerimize asli görevlerinde başarılar diledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve oda yönetimi, Girişimci İşadamları Vakfı Sakarya Şube Başkanı Baki Demir ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür eden Vali Karadeniz, İlimizin ülke ekonomisine katkılarının önemine işaret ederek, ilimizdeki yatırımlar ve istihdamın daha da gelişmesi için hep birlikte çözüm odaklı çalışacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü Yücel Velioğlu, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Sakarya Şube Başkanı Nihat Sakallı ve yönetimi, Sakarya Şairler ve Yazarlar Dayanışma Derneği Başkanı-şair-iş insanı Halil Müftüoğlu,Adapazarı İlçe Belediye Meclis Üyesi Metin Müftüoğlu, Sakarya Kültür ve Doğa Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Osman Zor ve dernek üyeleri, TEİAŞ 5. Bölge Müdürü Yüksel Yavuz ile makamında bir süre görüşen Vali Karadeniz, güzel dilekleri için herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Son olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Adapazarı İlçesi Karadere Mahallesi Muhtarı Ferruh Akıncık, Ferizli İlçesi Ceylandere Mahalle Muhtarı Ceyhun Keleş, Hendek İlçesi Ortaköy Mahallesi Muhtarı Orhan Çalıcı ve Sarıyer Mahalle Muhtarı İbrahim Ökten ile makamında bir süre sohbet eden Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, Muhtarlardan mahallelerindeki çalışmalar hakkında da bilgiler alarak görevlerinde başarılar diledi.