Yine Pamukova İlçe girişi, yine aynı yer yine TIR kazası! Daha kaç can yanacak!

Pamukova D-650 kara yolu İlçe merkezi girişinde TIR yan yol bariyerlere girdi.

 Kazada şans eseri yaralanan olmazken son bir yılda aynı yerde meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazalara rağmen hala bir önlem alınmayışına tepki çekti.

Kaza Saat: 01.25 sırlarında Pamukova D-650 kara yolu Yenice Mahallesi İlçe Merkezinde meydana geldi.

Sakarya İstikametinden Bilecik istikametine giden Ahmet T . idaresindeki 43 AAN 5.. dorse plakalı TIR sürücüsününD-650 kara yolu ile ilçe girişini ayıran bariyerleri ikaz lambaları ve uyarıcı trafik levhaları olamadığı için fark edemeyip bariyerlere çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile demir bariyerlere D-650 kara yoluna fırladı. Yola fırlayan bariyerler aynı istikamete giden kamyona çarpması sonucu kamyonda maddi hasar meydana geldi.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri, Pamukova İtfaiye Grup Amirliği kaza kırım ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi.

Kazadan TIR sürücüsü yara almadan kurtulurken çarpmanın etkisi ile D-650 kara yoluna fırlayıp kara yolunu kapatan demir bariyerler, Pamukova İtfaiye Grup Amirliğim kaza kırım ekiplerinin çalışmaların sonrası kara yolundan kaldırıldı.

Kaza nedeni ile Sakarya Bilecik kara yolu kısa bir süre trafiğe kapalı kaldı. Demir bariyerlerin kara yolundan kaldırılması sonrası kara yolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Son bir yılda aynı yerde bir çok ölümlü ve yaralanmalı kaza meydana gelirken, yetkililerin hala kalıcı bir önlem almaması sürücülerin ve vatandaşların tepkisine neden oldu.