YRP Karapürçek Kongreye Hazırlanıyor

Yeniden Refah Partisi Karapürçek İlçe Başkanlığı 2. Olağan  Kongresine hazırlanıyor.

Yeniden Refah Partisi Karapürçek İlçe Başkanı Faruk Güneş beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte 14 Mayıs 2022 tarihinde Şehit Tuncay Özdemir Kültür Merkezinde saat 19:00 düzenlenecek olan ilçe başkanlığı Kongresi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karapürçek'te önemli isimleri ve stk kuruluşlarını ziyaret ederek kongreye davet eden Başkan Faruk Güneş yaptığı açıklamada " Milletimiz İçin Biz Varız sloganıyla yola çıktığımız bu kutlu davada Elhamdülillah milletimiz bizlere hergeçen daha tevecüh etmenin onurunu yaşıyoruz.Önümüzdeki haftasonu, 14 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da  Şehit Tuncay Özdemir Kültür Merkezinde düzeleyeceğimiz 2. İlçe Başkanlığı Kongresine Genel Başkan Yardımıcımız Cemil Çolak ve Geneş Başkan Başdanışmanı Davut Güloğlu beyefendiler teşrif edecekler.

Bu münasebetle ilçe teşkilatımız kongre çalışmalarına hız vererek milletimizin karşısına hazır ve eksisiksiz biçimde  çıkmak için gayret göstermektedir. Velhasılı 14 Mayıs'ta teşkliatımız Karapürçek'ten güçlü bir ses vererek kutlu yürüşüne devam edecektir." diyerek tüm Karapürçeklileri 14 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek kongreye davet ettiğini sözlerine ekledi.

Cemil Çolak ve Davut Güloğlu Karapürçekte Olacaklar

Yeniden Refah Partisi Karapürçek İlçe Başkanlığı tanıtım biriminden yapılan açıklamada kongreye Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ve Genel Başkan Başdanışmanı Davut Güloğlunun'da katılacağı duyuruldu.