Başkan Hüdaverdi Bahadır’dan Kurban Bayramı Mesajı
SİYASET
27.05.2026 - 07:04, Güncelleme:
27.05.2026 - 07:04 217 kez okundu.
Başkan Hüdaverdi Bahadır’dan Kurban Bayramı Mesajı
Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Kurban Bayramını kutladı.
Kurban Bayramı, yalnızca bir bayram değil; aynı zamanda paylaşmanın, fedakârlığın ve kardeşliğin en güçlü şekilde yaşandığı önemli bir manevi buluşmadır. Bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi koruyarak, sevgi ve saygı içerisinde geleceğe daha güçlü adımlarla yürümeliyiz. Bayramın tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor; edilen ibadetlerin ve duaların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Kurban Bayramını kutladı.
Kurban Bayramı, yalnızca bir bayram değil; aynı zamanda paylaşmanın, fedakârlığın ve kardeşliğin en güçlü şekilde yaşandığı önemli bir manevi buluşmadır.
Bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi koruyarak, sevgi ve saygı içerisinde geleceğe daha güçlü adımlarla yürümeliyiz.
Bayramın tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor; edilen ibadetlerin ve duaların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.