Bayraktar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
Bayraktar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
Bayraktar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
Bayraktar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
CHP Hendek ilçe başkanı Nihat Bayraktar 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Yayımladı.
Bayraktar mesajında, 24 Kasım, yalnızca bir gün değil; bilgiye, bilime ve eğitime adamış emekçi öğretmenlerin günüdür.
Her gün sınıflarda, her koşulda, özveriyle çalışan öğretmenlerimiz, yetersiz imkanlar, düşük maaşlar ve artan sorumluluklarla mücadele etmektedir. Onlar, yalnızca ders anlatmakla kalmaz; çocuklarımızın özgüvenini inşa eder, hayallerine yol açar, topluma saygıyı ve Cumhuriyet değerlerini öğretir.
Ancak ne yazık ki, eğitim emekçilerimizin sorunları hala çözüm beklemektedir. Atama bekleyen öğretmenler, artan iş yükü, eğitimde fırsat eşitsizlikleri ve ekonomik zorluklar; onların emeğini gölgelemektedir. Tüm bu zorluklara rağmen her öğrenciye umut ışığı olmaya devam ediyorlar.
Bu anlamlı günde, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimize hak ettikleri değer ve saygının verilmesini diliyoruz. Cumhuriyetimizin aydınlık yarınları, onların fedakârlığı ve emeğiyle mümkündür.
Bu vesileyle Tüm Eğitim emekçilerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, saygılar sunuyorum.
Nihat BAYRAKTAR
CHP Hendek İlçe Başkanı
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.