Bayraktar, Şehit Ali Gaffar Okkan’nı Anma Mesajı
Bayraktar, Şehit Ali Gaffar Okkan’nı Anma Mesajı
Bayraktar, Şehit Ali Gaffar Okkan’nı Anma Mesajı
Bayraktar, Şehit Ali Gaffar Okkan’nı Anma Mesajı
CHP Hendek İlçe başkanı Nihat Bayraktar Diyarbakır Emniyet Müdürü Şehit Ali Gaffar Okkan’nı anma mesajı yayınladı.
Bayraktar Mesajında, Hendek İlçemizin yiğit evladı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Şehit Ali Gaffar OKKAN teröristler tarafından düzenlenen alçak ve hain saldırı sonucu şehit edilişinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
Görev yaptığı süre boyunca halkın güvenliğini her şeyin üzerinde tutan, görevini çalıştığı her yerde cesaretle yapan Şehidimiz Ali Gaffar OKKAN sadece bir emniyet müdürü değil; halkın gönlünde yer etmiş bir devlet adamı olmuştur.
Teröre karşı kararlı duruşu, hukuktan ve adaletten asla taviz vermeyen anlayışıyla karanlık odakların hedefi haline gelen , bu uğurda canını feda ederek çalışan Ali Gaffar OKKAN maalesef hain bir pusuda şehit edilmiştir.
Onun mücadelesi, bu topraklarda barışın, kardeşliğin ve huzurun ne bedeller ödenerek savunulduğunun en açık göstergesidir.
Şehidimiz Ali Gaffar OKKAN ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.
Nihat BAYRAKTAR
CHP Hendek İlçe Başkanı
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.