Hendek’te ÇEDES Projesi Yıl Sonu Şenliği Gerçekleştirildi…
Hendek’te ÇEDES Projesi Yıl Sonu Şenliği Gerçekleştirildi…
Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi yıl sonu bitme şenliği Hendek Rasimpaşa Camiinde gerçekleştirildi.
Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi yıl sonu bitme şenliği Hendek Rasimpaşa Camiinde gerçekleştirildi.
İstanbul’da Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklığında yürütülen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesinin yıl sonu bitirme şenliği, yaklaşık 1000 Öğrencinin katılımıyla Hendek Rasimpaşa Camii’nde coşkuyla gerçekleştirildi.
Geleceğimizin teminatı olan gençlere milli ve manevi değerleri aşılamayı, çevre bilincini güçlendirmeyi amaçlayan proje kapsamında düzenlenen anlamlı buluşmada öğrenciler, yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerileri sergileme fırsatı buldu.
Etkinliğe katkı sağlayan Öğretmenler, Din görevlileri, gençlik liderleri ve veliler de yoğun ilgi gösterirken programda öğrencilerin sunumları, gösterileri ve çeşitli etkinlikler yer aldı.
Proje önümüzdeki dönemde de devam edecek
Proje sorumluları, ÇEDES projesiyle gençlerimizi hem çevresel duyarlılık konusunda bilinçlendiriyor hem de köklü milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarını sağlıyoruz. Bu tür etkinlikler, gençlerimizin kişisel gelişimine önemli katkı sağlıyor değerlendirmesinde bulunurken, emeği geçen tüm kurum temsilcilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür eden yetkililer, projenin önümüzdeki dönemde de artan bir ivmeyle devam edeceğini belirtti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.