Hendek’te Kaza, 1’i Ağır 8 Yaralı
Hendek’te Kaza, 1’i Ağır 8 Yaralı
Hendek’te Kaza, 1’i Ağır 8 Yaralı
Hendek’te Kaza, 1’i Ağır 8 Yaralı
Hendek D-100 Karayolunda meydana gelen kazada 1’i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.
Hendek Hüseyinşeyh Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1’i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Hendek Hüseyinşeyh Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde F.Ç. idaresindeki 54 KV… plakalı otomobil ile M.B.A. idaresindeki 34 KES… plakalı otomobil çarpıştı.
Kaza sonrası yapılan ihbarlar ile olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edilirken, itfaiye ekiplerince çarpışmanın etkisiyle savrulan araçta sıkışan sürücü F.Ç. sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edilirken, araçlarda bulunan C.Ç., D.Ç., C.Ç., M.Ö., Y.A., M.B.A. ve B.K. olmak üzere toplam 8 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahaleler sonrası Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle Düzce istikametinde trafik akışı bir süre ulaşıma kapanırken kazalı araçların yoldan kaldırılması sonrası trafik ekiplerince kontrollü olarak sağlandı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.