Mutluluk Tırı Sapanca’da Çocukların Yüzünü Güldürdü
Mutluluk Tırı Sapanca’da Çocukların Yüzünü Güldürdü
Büyükşehir Belediyesi’nin yaz akşamlarını çocuklar için eğlenceye dönüştürdüğü ‘Bir Tır Mutluluk’ etkinlikleri, Sapanca’nın üç mahallesinde yüzlerce çocuğun neşesine ortak oldu.
Büyükşehir Belediyesi’nin yaz akşamlarını çocuklar için eğlenceye dönüştürdüğü ‘Bir Tır Mutluluk’ etkinlikleri, Sapanca’nın üç mahallesinde yüzlerce çocuğun neşesine ortak oldu.
Kırkpınar, Kurtköy ve Akçay’da düzenlenen programlarda çocuklar oyun, animasyon, film gösterimi ve çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Bir Tır Mutluluk’ etkinlikleri, şehrin farklı mahallelerinde çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Sapanca’nın üç mahallesine mutluluk taşıdılar
Mutluluk Tırı’nın son durağı Sapanca oldu. 3 gün süren ve Sapanca’nın Kırkpınar, Kurtköy ile Akçay mahallelerinde düzenlenen etkinliklerde çocuklar eğlence dolu anlar yaşadı. Animasyon ve film gösterimleri, çeşitli oyunlar, yüz boyama ve balon şişirme etkinliklerinin yanı sıra farklı ikramlarla çocuklara unutulmaz yaz akşamları yaşatıldı.
Yaz akşamları neşelendi
Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programlarda aileler de etkinliklere eşlik ederek çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Mahallelerde kurulan etkinlik alanları, günün akşam saatlerinde çocukların neşeli sesleriyle renklendi.
Mutluluk Tırı mahalle mahalle geziyor
Çocukların yaz tatilini daha keyifli ve eğlenceli geçirmelerini amaçlayan Mutluluk Tırı, farklı mahallelerde çocuklarla buluşarak eğlenceyi onların ayağına götürüyor
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.