Serdivan’da Kadınlar Günü’ne Özel Konser
Serdivan’da Kadınlar Günü’ne Özel Konser
Serdivan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel anlamlı bir konser programı düzenledi.
Serdivan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel anlamlı bir konser programı düzenledi.
Serdivan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda sanatçı Senanur Kale sahne aldı.
Yoğun İlgi Gördü
Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik’in de katılım sağladığı konser programı yoğun ilgi gördü. Senanur Kale’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kadınlar keyifli bir akşam geçirirken, salonu dolduran davetliler müziğe eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.
Kadınlara Çiçek ve Hatıra Broşu
Program kapsamında Başkan Osman Çelik, konsere katılan tüm kadınlara çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Gecenin sonunda ise programa katılan misafirlere hatıra olarak birbirinden güzel broşlar dağıtıldı.
Serdivan Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Günü’ne özel konser programı, katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.