Tever: Bakanlarımıza Sakarya’ya Gösterdikleri İlgi Ve Destek İçin Teşekkür Ediyoruz
Tever: Bakanlarımıza Sakarya’ya Gösterdikleri İlgi Ve Destek İçin Teşekkür Ediyoruz
Tever: “Sakarya’yı yalnız bugüne değil, yarınlara da daha güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Tever: “Sakarya’yı yalnız bugüne değil, yarınlara da daha güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Tever: “Sakarya’yı yalnız bugüne değil, yarınlara da daha güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Adalet Bakanımıza ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza şehrimize verdikleri destek ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.”
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, çeşitli ziyaret ve programlar kapsamında Sakarya’ya gelen Adalet Bakanı Akın Gürlek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na şehre gösterdikleri ilgi ve yapılan yatırımlar dolayısıyla teşekkür etti.
Tever yaptığı açıklamada, her iki bakanı da Sakarya’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Şehrimize gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı kıymetli bakanlarımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
“Bakan Gürlek’in Ziyareti Bizleri Gururlandırdı”
Bir dizi programlar için Sakarya’ya gelen Adalet Bakanı Akın Gürlek, AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulundu.
Ziyarette; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, KEFEK Başkanı ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Üç Kademe İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe teşkilat başkanları, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları,ilçe belediye başkanları ve partililer hazır bulundu.
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in il teşkilatına yaptığı ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yunus Tever, ziyaretin kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirterek Sakarya’da yoğun bir program gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Tever, “Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek’i dava arkadaşlarımızla birlikte İl Başkanlığımızda ağırladık. Adalet Bakanımızın Nevşehir’den sonra Sakarya’ya yaptığı ziyaret bizleri gururlandırdı. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum Gerçekleştirdiğimiz toplantıda hem gündemi hem de teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik. Kıymetli Bakanımıza şehrimize olan ilgisi ve desteği için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Milli Elektrikli Hızlı Tren Seti Raylarda
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun katılımıyla Sakarya’da üretilen milli elektrikli hızlı tren setinin yol testleri başlangıç töreninin de gerçekleştirildiğini belirten Tever, bunun şehir ve ülke adına büyük bir gurur olduğunu ifade etti.
Sakarya’da üretilen ilk yerli ve milli hızlı tren setinin testlerinin düzenlenen törenle başladığını kaydeden Tever, “Sakarya’mızda üretilen, şehrimizin ve ülkemizin gurur kaynağı olan ilk yerli ve milli hızlı trenimizin yol testleri başlangıç töreni için bir araya geldik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek’in katılımlarıyla gerçekleştirilen törende milli elektrikli tren setimizin yol testlerini gerçekleştirdik. Bu tarihi projeye ev sahipliği yaparak milletimizin bu heyecanı yaşamasına vesile olan TÜRASAŞ’ımızla gurur duyuyoruz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.”dedi.
“Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Sakarya İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Sakarya için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Tever, şehrin üretim, emek ve kardeşliğin güçlü bir temsilcisi olduğunu söyledi.
Sakarya’yı daha ileriye taşımak için projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Tever, “Şehrimizin gelişimi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi ve geleceğe daha güçlü bir Sakarya bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu doğrultuda eğitimden ulaşıma, altyapıdan sosyal projelere kadar birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim görevimiz; Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ilimizde yaşayan hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak projeleri bir bir hayata geçirmek ve Sakarya’yı her alanda daha ileriye taşımaktır. Bu şehirde yaşayan her vatandaşımızın refahını artırmak, gençlerimize daha güçlü bir gelecek sunmak ve Sakarya’nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
“Birlikte Daha Güçlü Sakarya”
Sakarya’nın sahip olduğu güçlü insan kaynağı, üretim kapasitesi ve stratejik konumu sayesinde çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek şehrimizi kalkındırmaya, yatırımları artırmaya ve vatandaşlarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeye devam edeceğiz. Amacımız yalnızca bugünü değil, yarınları da düşünerek hareket etmek ve gelecek nesillere daha güçlü, daha yaşanabilir bir Sakarya bırakmaktır. Bu yolda destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, hep birlikte Sakarya’yı daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
Ramazan ayında da teşkilat olarak sahada olduklarını ifade eden Tever, “Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Kapısını çaldığımız her vatandaşımızın derdiyle dertleniyor, sevincini paylaşıyoruz. Çünkü bizim siyaset anlayışımız milletle birlikte yürüyen, millet için çalışan bir anlayıştır” dedi.
Tever açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Sakarya için hizmet üretmeye ve vatandaşların güvenine layık olmaya devam edeceklerini belirterek sözlerine tamamladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.