Serdivan Kitap Fuarı’nda 16 Nisan Söyleşileri Kitapseverleri Bekliyor
Serdivan Kitap Fuarı’nda 16 Nisan Söyleşileri Kitapseverleri Bekliyor
Serdivan 2. Kitap Fuarı, edebiyat ve düşünce dünyasının önemli isimlerini kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
Serdivan 2. Kitap Fuarı, edebiyat ve düşünce dünyasının önemli isimlerini kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
Serdivan Kitap Fuarı’nda 16 Nisan Söyleşileri Kitapseverleri Bekliyor
Serdivan 2. Kitap Fuarı, edebiyat ve düşünce dünyasının önemli isimlerini kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 16 Nisan Perşembe günü fuar kapsamında gerçekleştirilecek söyleşilerde, farklı alanlarda eserler veren yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek.
Günün Programında Öne Çıkan İsimler
Günün programında Recep Bilal Aksu “Dünyayı Değiştiren Sorular” başlıklı söyleşisiyle merak uyandıran konuları ele alacak. Sevilen yazar Şermin Yaşar ise “Kelimenin Yolculuğu” isimli söyleşisinde edebiyatın gücünü ve kelimelerin dünyasını katılımcılarla paylaşacak. Araştırmacı-yazar Taha Kılınç da “İslam Coğrafyasını Tanımak” başlıklı söyleşisiyle geniş bir perspektiften tarih ve kültür üzerine değerlendirmelerde bulunacak.
Zengin İçerik, Yoğun İlgi
Fuar süresince düzenlenen söyleşilerin yanı sıra imza günleri, atölyeler ve çeşitli etkinlikler de ziyaretçilere zengin bir program sunuyor. Her yaştan kitapsevere hitap eden fuarda, farklı yayınevlerine ait çok sayıda eser okuyucularla buluşuyor.
Serdivan’da yoğun ilgiyle devam eden kitap fuarı, 19 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Kültür ve edebiyatla iç içe vakit geçirmek isteyen tüm kitapseverler fuar alanına davet ediliyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.