Hendek'te Baba-Çocuk Kampı Unutulmaz Anılara Sahne Oldu
Hendek'te Baba-Çocuk Kampı Unutulmaz Anılara Sahne Oldu
Hendek'te Babalar Günü kapsamında düzenlenen Baba-Çocuk Kampı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Hendek'te Babalar Günü kapsamında düzenlenen Baba-Çocuk Kampı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu'nun da katıldığı etkinlik, velilerin desteğiyle temizlenip düzenlenen ve doğa eğitimi amacıyla kullanılan Çakallık mevkiindeki eski okul alanında gerçekleştirildi.
Nülüfer Hatun Anaokulu öğretmeni Kübra Akduman'ın öncülüğünde, Hayat Arama Kurtarma Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen programa yaklaşık 100 kişi katıldı. Baba ve çocukları bir araya getiren etkinlikte çeşitli oyunlar, yarışmalar, sinema ve tiyatro gösterileri düzenlendi.
Program kapsamında K9 arama kurtarma köpeği gösterisi, müzik şöleni, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramları da yer aldı. Katılımcılar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de birlikte kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Sabah sporu ve çevre temizliği etkinliğiyle sona eren Baba-Çocuk Kampı'nın, önümüzdeki yıllarda da geleneksel hale getirilerek sürdürülmesi hedefleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.